-->

Cine suntem si ce oferim


"Noi" suntem S.C Dream Business & Consulting S.R.L. , CUI:32199239, Sediul: Bucuresti Sector 1,Sos Bucuresti-Targoviste Nr. 11A ,agentie imobiliara ce furnizeaza clientilor sai servicii imobiliare sub denumirea de " Imobiliare Bucuresti Noi" sau Imobiliare Dream Business"


Echipa noastra este formata din specialisti cu studii superioare , cu o pregatire temeinica in domeniul constructiilor -absolvent al Facultatii de Constructii Civile ,Industriale si Agrozootehnice, cat si in domeniul economic -absolvent ASE, avand o experienta de peste 31 de ani in domeniul afacerilor si 20 ani in prestarea de servicii imobiliare.


Firma noastra are scopul de a fi un sprijin real tuturor doritorilor de tranzactii imobiliare, monitorizind constant proprietatile date spre vanzare si recomandand atat cumparatorilor cat si vanzatorilor, cele mai bune optiuni, solutii si metode, in functie de necesitatile si dorintele acestora.


In cazul reprezentarii cumparatorilor ,monitorizam ofertele imobiliare publicate pe web si mass media astfel ca potentialii cumparatori sa poata gasi in timpul cel mai scurt, proprietatile dorite , atat ca cerinte de functionalitate dar si ca pret. Cumparatorii sunt avizati asupra tuturor aspectelor privind achizitia unei proprietati, fiind consiliati pe tot parcursul achizitiei inclusiv asupra inspectiei constructiei .


Prin metode ce au fost probate de-a lungul anilor , pe baza unor criterii obiective , negociem pretul si termenii tranzactiei , precum si a clauzelor contractuale , elemente esentiale pentru o buna tranzactie .Comisioanele in aceste cazuri vor fi achitate la valoarea nominala pentru a nu reprezenta un impediment la negocierea pretului.


Pentru proprietari, oferim reprezentare exclusiva sau consiliere si intermediere precum si promovare imobiliara prin intermediul siteurilor noastre: imobiliare.bucurestii-noi.ro, dreambusiness.ro cat si in cadrul spatiilor noaste rezervate pe siteuri specializate cu trafic mare, oferind o vizibilitate maxima proprietatilor inclusiv pe Facebook si Google.


Informatiile publicate sunt verificate din actele proprietatilor, asfel ca imobilelele oferite spre vanzare sa nu fie prezentate cu caracteristici si detalii trunchiate, dar in acelasi timp sa nu se dezvaluie date personale confidentiale.


Pozele si releveele sunt preluate asfel incat sa prezinte cu acuratete realitatea, dand posibilitatea clientilor sa-si formeze o parere obiectiva asupra proprietatilor, pentru a se putea evita vizionarile inutile.


Apeland la avocati si notari de prestigiu , asiguram verificrea tuturor documentelor necesare tranzactiei, iar proprietarii afla din timp ce acte mai sunt necesare,cum si de unde trebuie sa le procure,(daca este cazul sa se rectifice anumite greseli sau neconcordante din acte), astfel incat, la prezentarea cumparatorilor, tranzactia sa se desfasoare in timpul cel mai scurt.


Se asigura realizarea tranzactiilor prin colaborare cu notari si avocati cu mare experienta, pentru a nu expune clientii agentiei la riscuri.


Agentia imobiliara presteaza servicii numai la terti, pe baza de contract si in conformitate cu prevederile Politica de Confidentialitate -Termeni si Conditii


Pentru a ne contacta, ne puteti suna luni-vineri intre orele 10.30-19.30 , la nr de telefon 0722.515.556

SAU ne puteti scrie pe adresa: imobiliare@imobiliare.bucurestii-noi.ro

SAU ne puteti lasa un mesaj apasandaici


Multumim anticipat ca apelati la serviciile agentiei noastre, promitandu-va seriozitate, profesionalism si confidentialitate