-->

CE OFERIM PENTRU CLIENTII NOSTRI ?

  • Agentia noastra ofera servicii de monitorizare a ofertelor imobiliare publicate pe web si mass media astfel ca potentialii cumparatori sa poata gasi in timpul cel mai scurt, proprietatile dorite , atat ca cerinte de functionalitate dar si ca pret.
  • Avand o experienta de peste 15 ani in prestarea de servicii imobiliare si o pregatire temeinica in domeniul constructiilor, monitorizam constant proprietatile date spre vanzare si recomandam clientilor nostri cele mai bune optiuni, in functie de necesitatile si dorintele acestora.
  • Castigati timp si bani prin folosirea de tehnici si metode de negociere, testate de-a lungul timpului cu succes de catre agentia noastra.
  • Agentia noastra ofera servicii de consultanta imobiliara privind modalitatile de achizitie sau de vanzare ale unei proprietati, in cel mai avantajos mod
  • Cumparatorii sunt avizati asupra tuturor aspectelor privind achizitia unei proprietati, fiind consiliati pe tot parcursul achizitiei .
  • La nevoie, putem recomanda specialisti (arhitecti, constructori, cadastristi, specialisti cu certificate energetice, avocati, notari etc) ce pot fi solicitati pentru inspectia constructiei, verificare a actelor de proprietate si a documentatiei cadastrale a proprietatii.
  • Agentia noastra presteaza la cerere si servicii de monitorizare a pietei pentru gasirea si inchirierea de apartamente, case, vile, birouri / spatii comerciale intr-un buget prestabilit.

Contact Bucurestii Noi Imobiliare

TELEFON� : 0722.515.556 , luni-vineri intre orele 10.30-19.30 ,

E-mail:imobiliare@imobiliare.bucurestii-noi.ro

  CONTACTATI Bucurestii Noi Imobiliare

 
Va rugam completati toate campurile marcate cu *
Nume *
Mobil *
Email *
Interesat in *
This web form is protected from SPAM by SnapHost.com

Enter Captcha code
Captcha Code